Jom Layari TawauClick - Berdiskusi Buletin Aktiviti Karya Bersama mereka!
Powered by sudeek playground

Enigma Minimalis???


Pehhh hari ini ja, ramai orang kawin temasuk la kazen aku sendiri. Apapun tahniah utk dia sebab berjaya kawin dulu sebelum aku hehe :) . Invitation kali ni oleh kazen aku sendiri suh amek gambar dia kawin. Ntah aku dapat atau tidak pegi ni. Skang ni aku tgh demam dpt atau tidak aku pegi ni nanti huhu.. xpegi pulak nanti apa diowang cakap kan huuu ni la payahnya ni time macam ni pulak demam datang huh!....

Semalam ja lepas amoi kesayangan ku bagi aku makan ubat mcm2 aku terus terlelap sampai la pagi tadi baru aku sedar pehhh kuat jugak ubat tu ya.. aku try lawan tapi xdapat besa lah idea ni datang time kita xundang, time demam2 ni pulak byk idea tapi aku xberapa larat nak ngadap ni monitor pedih mata aku kepala ku penin huuu..

Ok la sampai disini..

SALUT!
read more "Enigma Minimalis???"...

One Two Three Satu Dua Tiga


Aku bercuti sementara.. aku da betul2 kena demam flu, takut aku huuu.. ku sertakan sedikit dari karya sederhana aku untuk kali ini...

woohh hooo..





SALUT!
read more "One Two Three Satu Dua Tiga"...

tit tit tet trit tut tit tit tet... Haluuu? haluu??

Hari ini aku kena flu.. berapa hari ni aku naik bus utk pulang kerumah dalam dua hari tu aku duduk bersebelahan dengan orang yang da kena flu ni huuu.. antibody xkuat la so aku kena la virus-virus chenta flu ni.. huwaaa kepala penin mmm..

(gambar diatas bukan aku tapi aku yang edit)


Antara hasil2 editan ku yang xseberapa aku da pusing sebab flu ni..
SALUT!!
read more "tit tit tet trit tut tit tit tet... Haluuu? haluu??"...

1+1=11

Alamak kepeningan yang mendatang secara tiba-tiba aku menjadi bingung dan sakit. Badan lemah dan otak xberfungsi sepenuhnya hanya lemas yang mengawal seluruh tubuh badan aku. Aku teruskan melangkah lagi dan lagi sehingga apa yang ku hajati tercapai. Amin..


Aku selalu berpesan pada diri jangan sesekali buat jahat dengan orang lain, jangan dengki dengan kebolehan orang lain sebaliknya berbuat baik pada orang yang menjahati kita dan capai kebolehan itu semampunya dengan keinginan yang betul jangan ada hasad dengki atau iri hati. Semuanya akan lebih baik jika kita melakukannya dgn betul, kerna semua dugaan-NYA selalu mendekati kita..

Pehhh.. aku bleh mengarut jadik begini:-

Untuk diri aku dan juga kamu!..

Disebalik wajah yang periang
Disana ada yang terlindung
Menanti jawapan yang ulung
Sampai kini tak kunjung datang

Melihat sang matahari terbenam
Apakah hari ini masa aku tertanam
Bercerita sana sini tentang masa silam
Apa yang kau dapat, sedikit ilham?

Pandang untuk hari esok
Berikan segala dan mula memetik
Aku dan kau telah berputik
Jangan dipandang cerita yang jelek

Mulakan perjuangan dengan bismillah
Hidup masih penuh makna jangan dipasrah
Gunakan kelebihan dan aturkan langkah
Kerna berkat dan doa tak akan patah..

bahahaha lama rasanya x berkata-kata sedemikian rupanya pehhh..
anjing gonggong orang ngomong la la la la...

SALUT!
read more "1+1=11"...

Apa yang kau rasa?


Gambar diatas adalah wallpaper biasa2 sahaja.. kalau mo boleh grab free.. aku malas mo cakap banyak nanti jadik cerita busuk pulak.. nak jadi penulis biar la lengkap ada buku yang sudah di publishkan dan ramai pembaca minat utk membaca tulisan atau cerita buku tersebut, yang itu baru aku anggap seorang penulis. Kalau setakat taip2 tulis dalam blog ka kertas2 biasa ka itu tukang karut namanya :D

Im no pro!
read more "Apa yang kau rasa?"...

Perlu kah aku meletakkan tajuk?

Sebuah sketsa drama pendek yang dilakonkan oleh setiap insan yang bernyawa didunia ini.. Aku seorang yang biasa menjalani sisa hidup yang sementara ini. Bermula la aku membuka blog dikawasan yang baharu kali ini.

Gambar(klik utk besarkan) diselitkan adalah cebisan hasil dari aku dikala aku keboringan tahap pecah bebola "tuuut" sensor memanjang dalam kehidupan seharian ini..
read more "Perlu kah aku meletakkan tajuk?"...

Baju untuk TawauClick!



Baju ini direka untuk geng Tawauclick.com.my..
its copyright design so we will ask for royalty if seen anyone or publisher print this out to make their own profit without asking us 1st.

BLAH!
read more "Baju untuk TawauClick!"...

TawauClick in design





Aku bukan chenta seni aku cuma penggemar seni reka dan aku bukannya pro dalam hal ini.
Kalau nak amek rekaan ni silakan ianya percuma...
read more "TawauClick in design"...